Afbeelding
Foto:

Nieuw bij Perfect Skin & Beauty

DMK Enzym Therapie | Paramedische huidverbetering

HUISSEN - Vanaf december is Wendy DMK-therapeut en verzorgt de DMK Enzym Therapie!

Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen:

De huid is een levend orgaan. Een DMK therapeut heeft inzicht in de interne processen die nodig zijn voor de opbouw van een gezonde huid.
De huidconditie is op haar best wanneer al deze processen optimaal verlopen.
Wanneer de huidconditie afwijkt van gezonde huid loopt er iets fout bij de inwendige processen van de huid. Om dit te herstellen gaan we met DMK het opgebouwde afval, dode celmaterialen etc. verwijderen om daarna de huid te ondersteunen bij de opbouw van nieuwe huid.

DMK ondersteunt de huid doordat de formules van de producten zodanig aansluiten bij de huid-eigen chemie, dat de huid deze herkent en er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.
Een nieuwe, gezonde huid wordt van binnenuit opgebouwd en DMK zal deze dan ook beschermen en behouden door enerzijds de producten van de cabine en anderzijds de thuisverzorging.

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een "quick fix". De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd.

Indien je graag met DMK wilt starten, begrijp je dat het gaat om een reeks van behandelingen en opvolging van de thuisvoorschriften. DMK is een uniek Huid Revisie Concept met fantastische resultaten wanneer het huidplan correct wordt opgevolgd.

Dus je moet één keer per week een uur tijd hebben en je bent bereid om je huidige cosmetica aan te passen. De eerste vier behandelingen zullen plaats vinden binnen één maand.


DMK Producten

DMK Skin Revision Home Prescriptives zijn gemaakt op basis van tientallen jaren onderzoek, kennis en ervaring. Elk product heeft een uitgekiende formule en is ontworpen om te werken met de specifieke interne celfuncties van de huid en om effectief samen te werken met DMK professionele behandelingen.

Ze zijn een integraal onderdeel van het DMK concept VERWIJDEREN, OPBOUWEN, BESCHERMEN & BEHOUDEN.

Zonder het consequente gebruik van de "Home Prescriptives" kunnen de ongelooflijke resultaten van professionele DMK-behandelingen niet worden ondersteund en verbeterd.


In de maand december krijg je bij 3 behandelingen de 4e (twv € 125,00) cadeau!

Daarnaast ontvang je het thuisverzorgingspakket met 7 producten

t.w.v. € 319,00 voor € 260,00

Vierakkerstraat 40 Huissen • 026 785 38 00

www.perfectskinenbeauty.nl