Foto:stock.adobe.com)
Foto:stock.adobe.com) (foto: stock.adobe.com

Ontdek uw ideale sport via Max Vitaal

LINGEWAARD - Max Vitaal is het boegbeeld van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject dat de gemeente Lingewaard is gestart. Sport- & cultuuraanbieders krijgen de kans hun aanbod in het nieuwe jaar te promoten.


Wandelen, tennis, bewegen op muziek et cetera. Dankzij het boekje van Max Vitaal kan de Lingewaardse 50-plusser komend jaar vrijblijvend ontdekken welke sport bij ze past en welke ze sociale voldoening geeft. Of ze leren hun creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten alsnog kennen.

Max Vitaal is een initiatief van de gemeente Lingewaard en SWL in samenwerking met de regionale Senioren Netwerk Lingewaard, sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor 50-plussers mogelijk om sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod uit het boekje is het gehele jaar door te bezoeken. Bent u een aanbieder en wilt u graag meedoen? Meldt u dan nu aan met een activiteit op www.maxvitaal.eu.

"In andere gemeenten is het sport- en cultuurstimuleringsproject Max Vitaal een bewezen succes. Mede daarom rekenen wij op een groot draagvlak binnen Lingewaard", vertelt Quint, sport- & cultuurcoach bij Stichting Welzijn Lingewaard.

“Max Vitaal bundelt alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in een boekje, waardoor de 50-plusser niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. Voordat inwoners lid worden van een sportvereniging of aan moet haken bij een culturele cursus, mogen ze met Max Vitaal eerst plezierig kennismaken."

Vragen? Neem contact op met Quint van de Ven: q.vandeven@swlingeaard.nl of via 06 13966536.