Afbeelding
Foto:

Kerstkoopzondagen

en wensboomproject in Bemmel

BEMMEL - Zoals al eerder bekend gemaakt kan dit jaar de grote kerstmarkt in Bemmel in verband met corona helaas niet doorgaan. Om iedereen toch extra in de gelegenheid te stellen uw kerstinkopen te doen worden twee kerstkoopzondagen gehouden op 13 en 20 december.


"Tijdens deze twee koopzondagen zijn de winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De ondernemers zorgen er natuurlijk voor dat u in een gezellige sfeer veilig kunt winkelen. Zoals u weet zijn mondkapjes, naast alle standaardmaatregelen, per 1 december verplicht. Er is bewust gekozen voor twee koopzondagen om een zo goed mogelijke spreiding van bezoekers te krijgen.

Ook willen wij dit jaar het zo succesvolle wensboomproject zeker weer door laten gaan. De kinderen van de deelnemende basisscholen hebben, als het goed is, allemaal een wenskaart ontvangen waarop ze een wens voor iemand anders kunnen invullen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is in Hét Gemeente Nieuws in Bemmel, in de week voor 13 december, ook een wenskaart toegevoegd om alle kinderen tot en met twaalf jaar in de gelegenheid te stellen aan het wensboomproject deel te nemen. Omdat er geen kerstmarkt is, kunnen de wenskaarten van 13 tot en met 20 december tijdens de openingstijden in de brievenbussen worden gedaan, die in de passage van het overdekte deel van winkelcentrum De Assenburg in Bemmel staan. De prijswinnaars zullen voor de jaarwisseling bekend worden gemaakt. Dan volgt ook informatie over wanneer en de wijze waarop de wensen in vervulling zullen gaan.

Het wensboomproject is mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Constantijn Koen Uitvaartverzorging, Afscheidshuys Lingewaard en Afscheidshuys Nijmegen Sint-Annamolen, Derksen Financieel, FINZI, Notaris van Schaik, ProcesPartners, Drukkerij Accuraat en Copy Service, Klarenbeek Vastgoed, Joosten & Stuurman Architecten, Goed geregeld Makelaardij, Obdam Financieel Advies, Makelaar Broex en AJ Eten en drinken allen uit Bemmel.