Afbeelding
Foto:

Geen kerststerrenverkoop badmintonclub Gendt

GENDT – De kerststerrenverkoop van Badminton Club Gendt kan dit jaar niet doorgaan. "De huidige coronamaatregelen stellen ons niet in staat om dit jaar deze kerststerrenverkoop uit te voeren zoals we dat eerder deden."


"Hierdoor zijn wij genoodzaakt om andere mogelijkheden te bekijken. Vandaar dat we een donatie brief huis-aan-huis in uw brievenbus laten bezorgen waarin wij een donatie van u vragen om badminton laagdrempelig te houden voor iedereen, jong en oud! Tevens komt het geld ten goede aan activiteiten voor jeugdleden en materialen.

Indien u een bijdrage zou willen doneren aan onze club, zijn er twee mogelijkheden: u kunt gebruik maken van rekeningnummer NL93 RABO 0116 4895 61 t.n.v. BadmintonClub Gendt of u kunt de QR-code inscannen die op die brief vermeldt staat.

Mocht u bij onze badmintonvereniging willen komen proefspelen, dat kan! Elke woensdagavond vanaf 20.30 uur. Badmintonrackets zijn aanwezig om mee te kunnen spelen. Uiteraard is er iemand aanwezig om de spelregels duidelijk te maken indien u deze niet kent. Iedereen is welkom! Verdere informatie over de badmintonvereniging staat op www.bcgendt.nl."