Afbeelding
Foto:

Sneltestlocatie aan

Houtakker in Bemmel

of op locatie!

BEMMEL - Carolina Klaassen, zelfstandige verpleegkundige uit Huissen is sinds 26 oktober een eigen corona sneltestlocatie gestart in een kantoorpand aan De Houtakker 51 in Bemmel. Maar het is ook mogelijk om op locatie te testen. Tevens wordt er een gratis reisverklaring bij afgegeven.


Onder de vlag van (Nexuszorg.nl) bestrijkt zij de regio Lingewaard-Arnhem. Klaassen is al ruim tien jaar werkzaam als zelfstandige verpleegkundige in de terminale nachtzorg.

Bedrijven en particulieren kunnen bij Klaassen terecht op afspraak, zeven dagen per week van ’s ochtends tot s avonds. Ook test ze op locatie voor scholen, opvang en bedrijven hiermee onderscheid ze zich van andere testlocaties die op dit moment ook nodig zijn om aan de grote vraag te voldoen.

Klaassen: 'Ik weet uit ervaring dat je als zzp'er inkomsten misloopt als je twee dagen moet wachten op de corona-testuitslag, en soms moet je om diverse redenen snel een testuitslag hebben. Ik voer een sneltest uit maar neem wel de tijd voor iedere cliënt.”

Wil jij binnen vijftien minuten weten of jij het coronavirus hebt? Of wilt u, als ondernemer, weten of uw medewerkers het coronavirus hebben of niet? Maak dan een afspraak via 06 51706981 of mail: carolinaklaassen742@Gmail.com.