Zonnebloem Bemmel, Haalderen en Ressen

BEMMEL - "We deden het samen. Wat was het een raar 2020. Ineens mochten we niet meer naar buiten en alle leuke activiteiten werden stopgezet. Het coronavirus heerste overal. Toch zijn we erin geslaagd om het jaar door te komen."


"Helaas hebben we dit jaar ook gasten verloren. We zullen ze erg missen. Het hele jaar door hebben we geregeld een bezoekje gebracht aan de gasten om een presentje af te geven en een praatje aan de deur te maken. Het was een saai jaar, doordat iedereen binnen moest blijven. Maar jullie zijn kanjers en houden vol. Gelukkig mag er vanaf volgend jaar gevaccineerd worden. We zullen voorlopig voorzichtig moeten zijn maar het einde van deze nare tijd is in zicht."

"Hopelijk kunnen we als Zonnebloem volgend jaar weer wat organiseren voor jullie.Tot het zover is houden we contact en komen we regelmatig langs. Ik wil al onze vrijwilligers bedanken die zich inzetten voor onze afdeling. Het is altijd weer een hele klus om alle 200 tot 230 pakketjes rond te brengen. Daarnaast gaan de bezoekjes nog door en ook de vele telefoongesprekken met de gasten zijn erg belangrijk. Zo houden we de afdeling actief."

"Heel speciaal wil ik de plaatselijke ondernemers bedanken die ons ondersteunen. Met name Harry Mattijssen, Veja Bemmel, De Woerdt Ressen, Jumbo Bemmel, de Rabo clubactie, de lotenkopers en donateurs. Zonder jullie mooie sponsoring was dit voor ons financieel niet mogelijk. Een klein gebaar zorgt voor een glimlach bij de mensen en daar doen we het voor. Namens de afdeling wens ik jullie fijne dagen en blijf gezond", aldus Cora Sluiter-de Goey, voorzitter Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen