De handen van organist Berry van Berkum op de speeltafel. (foto: Steven Kamperman)
De handen van organist Berry van Berkum op de speeltafel. (foto: Steven Kamperman) Foto: Steven Kamperman

Orgelconcert Berry van Berkum

BEMMEL - Op 13 december speelt internationaal vermaard organist Berry van Berkum in de Theaterkerk, Markt 5 te Bemmel, zijn programma 'Het Orgel Danst'.


Berry van Berkum zal laten horen dat niet alleen Bach en Piazzolla het orgel konden laten dansen. De uitvoeringen zijn om 14:00 en 16:00 uur.

"Alle corona-maatregelen zijn van toepassing. De bar is gesloten. Maximaal 30 gasten per uitvoering. Kom minimaal een kwartier te vroeg zodat we u rustig naar uw plaats kunnen brengen. Entree bedraagt tien euro (en er staat een collecteschaal bij de uitgang; met tweemaal dertig gasten komen we net niet uit)."

"Kaarten zijn uitsluitend telefonisch te bestellen via 06 20073150. Men kan maximaal twee aangrenzende stoelen reserveren. Meld het ons als u van uw bezoek af moet zien. Misschien kunnen we een ander nog blij maken."

Integrade

afgelast

LINGEWAARD - In verband met het coronavirus heeft De Klup Over-Betuwe moeten besluiten om de 36e Integrade op zaterdag 2 januari niet door te laten gaan. Alle deelnemers, betrokken verenigingen en vrijwilligers zijn inmiddels geïnformeerd.


De volgende Integrade -een jaarlijks festijn met gemengde teams van sporters mét en zonder beperking in cultureel centrum De Brink in Huissen- staat gepland op zaterdag 8 januari 2022.