Afbeelding
Foto:

't Wijnhuys draagt bij aan 'n mooi december

HUISSEN - Het jaar 2020 kent rare tijden maar ook mooie en daarom gaan we de decembermaand anders in we gewend zijn. Sinterklaasavond en de Kerstdagen zullen in kleine groepen gevierd mogen worden, ook Oud & Nieuw zal dit jaar anders beleefd worden dan andere jaren.


Laten we het daarom thuis extra gezellig en sfeervol maken, kerstversiering ophangen, kaarsen aan, cadeautjes onder de boom, lekker koken en natuurlijk alles onder het genot van een mooie wijn of mousserend, een warme whisky of een verfijnde likeur.

Je relaties kunnen na dit jaar vast wat extra aandacht gebruiken. Wij stellen graag de eindejaarspakketten voor je samen, natuurlijk in overleg en regelen, indien nodig, tevens de bezorging voor je.

Profiteer nu van ons ‘December Wijnmagazine’ met veel mooie aanbiedingen. Ook adviseren wij je graag over jouw wijn-spijs combinatie met de Kerst, je geschenken, zowel privé als zakelijk, je borrel- of diner wijn.

En het leuke is, als je geen ‘topkok’ bent, wij hebben een speciale wijn-spijs box samengesteld, bestaande uit recepten voor 4 gangen met bijpassende wijnen met een extra aperitief wijn.

Vanaf nu zijn wij elke zondag tot 1 januari geopend. In de week voor Kerst zal ’t Wijnhuys elke avond tot 20.00 geopend zijn. Kijk voor onze extra openingstijden op onze website www.wijnhuys.com

Wilt u buiten onze reguliere winkeltijden langs komen voor advies, vraag ons naar de mogelijkheden. “Personal Wine Shopping” dus……..
(Dit t.b.v. de spreiding van de komende drukte)

Het team van ‘t Wijnhuys zal de aanstaande weken al hun klanten met veel inzet, maar vooral ook met veel plezier helpen om de feestdagen zo mooi mogelijk te maken. Wij staan voor je klaar!

Team ’t Wijnhuys