Kerststerren. (foto: Alberdien Langen)
Kerststerren. (foto: Alberdien Langen) Foto: Alberdien Langen

Bedankje van Badminton Club Gendt

GENDT - Badminton Club Gendt (BC Gendt) heeft het afgelopen weekend flyers in de brievenbus gedaan voor de donatie aan de club in plaats van de jaarlijkse kerststerrenactie verkoop.


Omdat dit jaar door de maatregelen de kerststerren niet verkocht konden worden, hebben leden van BC Gendt afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag geflyerd voor de donatie actie. Huis-aan-huis werden de flyers aangeboden om u om een donatie te vragen voor onze vereniging.

Het geld wat hiermee opgehaald is komt ten goede van de clubkas. Hierdoor kan bijvoorbeeld de contributie relatief laag blijven ondanks de stijgende kosten van zaalhuur, daarnaast een bijdrage voor dingen zoals toernooien en activiteiten voor de leden.

"Hierbij maken we van de gelegenheid gebruik om iedereen die gedoneerd heeft aan deze actie, te bedanken voor uw bijdrage! Mocht u (nog) niet in de gelegenheid geweest zijn dat te doen, dat kan alsnog. U kunt gebruik maken van rekeningnummer NL93 RABO 0116 4895 61 ten name van BadmintonClub Gendt of u kunt de QR-code inscannen die op de brief en op Groeten uit Gendt vermeld staat.

BC Gendt heeft op de woensdagavond de speelavond. Mocht u zin hebben om een keertje te badmintonnen, dan bent u van harte welkom. Voor informatie kunt u terecht op onze site www.bcgendt.nl."