Omslag rapport. (foto: Niels Sparnaay)
Omslag rapport. (foto: Niels Sparnaay) Foto: Niels Sparnaay

GendtVooruit DorpsOntwikkelingsPlan Gendt 2030

GENDT - In januari van dit jaar heeft de stuurgroep van Gendt Vooruit het DorpsOntwikkelingsPlan Gendt 2030 gepresenteerd. Hierin zijn alle ideeën en wensen van de inwoners van Gendt opgenomen, gebundeld in thema’s en in de vorm van speerpunten verder uitgewerkt.


In maart hadden zich vijftig vrijwilligers aangemeld om in verschillende werkgroepen met de speerpunten aan de slag te gaan, maar helaas heeft corona roet in het eten gegooid. Een aantal werkgroepen zoals de werkgroep Sportpark Walburgen, de Zwerfvuilbrigade en de Werkgroep Volière Gendt is inmiddels zeer actief. "Diverse andere speerpunten zijn theoretisch al grotendeels voorbereid, het zou mooi zijn als we hier spoedig een start mee kunnen maken."

"Wil je meer weten over het DorpsOntwikkelingsPlan Gendt 2030, kijk dan op www.gendtvooruit.nl. Als er ideeën of speerpunten instaan waar jij graag een bijdrage aan zou willen leveren laat dit dan weten op Gendt.Vooruit@gmail.com. We nemen dan contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de stuurgroep en werkgroepen kijk dan op https://www.facebook.com/Gendt.Vooruit", aldus Sjaak Kregting en Karin Verlaan namens de stuurgroep Gendt Vooruit.