Afbeelding
Foto:

Kerstvieringen in de protestantse kerk

van Gendt-Doornenburg en Angeren

GENDT - Binnenkort is het kerstfeest, het feest van het licht in en onder ons mensen. Vanwege de coronacrisis zal het dit jaar anders zijn dan andere jaren. Zo worden veel kerstvieringen op een andere manier gevierd of kunnen helaas niet doorgaan.


Op kerstavond, 24 december, zou er een kerstnachtviering plaatsvinden in de protestantse kerk van Gendt. Omdat er kortgeleden vanuit de overheid nieuwe maatregelen zijn afgekondigd om het coronavirus in te dammen, hebben we als kerkenraad besloten om de kerstnachtviering met aanwezigen niet door te laten gaan. Wel zal er vanuit de kerk een online-kerstnachtviering zijn. U kunt de viering live meebeleven via de link die op de website https://protestantse-gemeente-gendt-doornenburg.protestantsekerk.net vermeld staat. De livestream-viering begint om 21:00 uur.

Op kerstmorgen, 25 december, zou er een kerstmorgenviering zijn in de protestantse kerk van Angeren. De kerkenraad heeft besloten om deze viering te cancelen vanwege de nieuwe maatregelen die er afgekondigd zijn met betrekking tot het coronavirus.