Huurders Woonstichting

Gendt hebben gesproken

GENDT - De actiegroep Gendt Mot Gendt BlievenGMGB heeft, nadat het vertrouwen door de directeur/bestuurder van WSG in het bestuur van de HV is opgezegd, spontaan een actie georganiseerd, met als doel het bestuur van HV een hart onder de riem te steken.


De achterban van WSG heeft massaal meegewerkt aan de actie en heeft zijn/haar stem laten horen. De meerderheid staat voor de volle honderd procent achter het bestuur van de HV. De betrokken- en bereidheid namen enorm toe en kwamen tot uitdrukking in de 145 nieuwe leden voor de HV.

Bij de rondgang van de groep GMGB werden zij geconfronteerd met veel negatieve gevoelens en ontevredenheid ten aanzien van WSG. De meest gehoorde klachten, (on)bereikbaarheid, het gebrek aan het sociale gezicht, jarenlang het visitekaartje van WSG, klachten over reparaties of mankementen aan het gehuurde.

Dit alles wordt WSG niet in dank afgenomen en de huurders hebben geen goed woord over de reactie van de directeur/bestuurder in de pers, dit heeft veel kwaad bloed gezet onder de huurders.

"Wij, het bestuur HV, danken GMGB en de huurders voor het vertrouwen, mede dankzij dit vertrouwen, willen wij trachten een oplossing te zoeken voor het ontstane probleem, wij staan voor de belangen van u als huurder, maar gaan er vanuit dat het ook zo is voor WSG", aldus het bestuur HV Gendt.