Afbeelding
Foto:

Wensen van wensboomproject in vervulling

BEMMEL - Het lijkt wel 'Hart in actie', zegt Lianne Geurtsen die samen met Marije Calkhoven vanuit de kerstmarktcommissie van Beleef Bemmel langs gaat bij de geselecteerde winnaars van het wensboomproject 2020.


Het wensboomproject is eigenlijk onderdeel van de kerstmarkt, maar deze kon helaas in verband met corona niet doorgaan. Ook moest hierdoor naar een alternatieve vorm gezocht worden om de wensen in vervulling te laten gaan. Na een telefonische afspraak gaan Lianne en Marije zaterdag 9 januari bij de winnaars aan de deur om de personen, die in het zonnetje worden gezet, te verrassen.

Het is op veel plaatsen soms een gezellig, maar ook emotioneel moment voor zowel de inzender als voor de persoon die in het zonnetje wordt gezet. Liefst zeventien wensen gaan in vervulling, waarvan er twee al eerder zijn uitgereikt. Hierbij een selectie van een aantal wensen.
Remon geeft opa Jos een mooie fruitman omdat hij van de ladder is gevallen. Julian geeft een bon voor een photoshoot voor de zieke moeder van zijn vriendje als blijvende herinnering. Charissa geeft een bon voor de beauty-salon aan haar moeder die het, in verband met corona, erg druk heeft in het verpleeghuis. Hanna mag met opa Ben samen gaan vissen. Tygo gaat met opa Wim, die alleen is komen te zitten door corona, lekker coronaproef eten. Daarnaast nog de nodige bossen bloemen en verwenpakketten. Dit alles in het kader van de kerstgedachte 'Doe een wens voor een ander'.

Het wensboomproject is mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Constantijn Koen Uitvaartverzorging, Afscheidshuys Lingewaard en Afscheidshuys Nijmegen Sint Annamolen, Derksen Financieel, FINZI, Notaris van Schaik, ProcesPartners, Drukkerij Accuraat en Copy Service, Klarenbeek Vastgoed, Joosten & Stuurman Architecten, Goed geregeld Makelaardij, Obdam Financieel Advies, Makelaar Broex en AJ Eten en drinken allen uit Bemmel, waarvoor grote dank is namens iedereen.