Zaterdag 27 februari laatste verkoopdag bloemsierkunst de Gent

Bloemsierkunst de Gent sluit haar deuren…

GENDT - "30 november 2000 openden wij, Vera en Yvon de deuren van bloemsierkunst de Gent aan de Dorpstraat 26 in Gendt. Met Enthousiasme werd gehoor gegeven aan de wens van Gendt, een bloemenwinkel met een ruime keus aan verse snijbloemen…"


"Nu ruim twintig jaar later is voor ons het moment gekomen dat wij de deuren van bloemsierkunst de Gent voorgoed gaan sluiten. Wij mogen terug kijken op een mooie tijd waarin wij samen met onze collega’s en al onze trouwe klanten van bloemsierkunst de Gent een begrip in Lingewaard hebben gemaakt. Een tijd waarin we naar elkaar geluisterd hebben en naar elkaar zijn toegegroeid.

Met passie en toewijding hebben wij ons mooie vak uitgeoefend. Boeketten, toefjes, losse bloemen, bruidsboeketten en rouwbloemwerk, het was fijn om zoveel mensen bij verschillende situaties en gelegenheden met een bloemengroet van dienst te mogen zijn geweest. En dat maakte het doorhakken van deze knoop zo moeilijk! Om na al die jaren dienstverlenend te zijn geweest, nu te kiezen voor onszelf.

Een overname hebben wij tot onze spijt niet kunnen realiseren. Hierbij laten wij u dan ook weten dat de allerlaatste verkoopdag zaterdag 27 februari zal zijn. De winkel moet leeg, dus de komende weken bieden wij alle potten, vazen en woondecoratie aan tegen hoge korting. Kijk op onze facebookpagina of in onze etalage. Lever uw kadobonnen op tijd in."

De Fleuropbonnen blijven landelijk en online geldig. Verse snijbloemen, boeketten en rouwbloemwerk blijven tot en met de laatste verkoopdag verkrijgbaar. Bedankt voor uw vertrouwen in ons, uw betrokkenheid en gezelligheid, blijf allen gezond!"