Afbeelding
Foto:

Zaak van zus en broer in Huissen ‘gewoon’ open; nieuw is service aan huis

Oog- en/of oorzorg nodig? Jansen Horen & Zien!

HUISSEN - De nieuwste specialist in Huissen op het gebied van horen en zien is ook tijdens de lockdown open. Zus Chantal (opticien) en broer Raymond (audicien) verlenen bij Jansen Horen & Zien voor hun –potentiële– cliënten oog- en/of oorzorg. Met tal van kosteloze services. Nu ook aan huis!


De zaak aan de Vierakkerstraat 18A (naast Huisman Sport 2000) is sinds oktober vorig jaar open. Het is een groot succes, want Jansen Horen & Zien heeft al snel een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. En steeds meer mensen vinden hun weg naar Chantal, die een ervaren opticien is, en haar broer Raymond, gerenommeerd audicien.
"Dat we ook tijdens de lockdown open zijn is omdat we een cruciaal beroep hebben. Dus als mensen zorg nodig hebben voor oog en/of oor, dan helpen we hen graag. Juist in deze nare coronaperiode is alle zorg noodzakelijk’’, legt Chantal uit.
Jansen Horen & Zien biedt de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. ,,Onze brillenglazen zijn geen Chinees bulkproduct, maar Duits gepersonaliseerd maatwerk. Al hebben we voor ieder budget een passend product.’’



Gratis services
Chantal en en Raymond bieden volop services aan die volledig kosteloos zijn. "Zoals controle van uw huidige hoortoestellen, het optimaal inregelen ervan en het proberen van de nieuwste hoortechnieken’’, aldus Raymond over zijn specialisme ‘(h)oren’.

,,En ziet u het wel, maar niet scherp? Laat mij dan geheel vrijblijvend uw ogen opmeten en/of uw lenzen controleren’’, aldus Chantal. ,,Verder is het bijstellen van uw huidige bril en het proberen van de meest recente contactlenzen gratis.’’
De nieuwste service: aan huis! ,,Als u niet naar ons kunt komen dan komen we naar u toe! Uiteraard houden we dan, net als in onze zaak, alle RIVM-regels in acht.’’ De openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur. "Vergeet niet: uw ogen en uw oren laten u genieten van het leven. Dus graag tot horens en/of ziens!’’ (www.jansenhorenenzien.nl)