Afbeelding
Foto:

Sterreschans ligt voor anker...

DOORNENBURG - "Wat jammer dat we bij schippersvereniging Sterreschans de stroom tegen hebben met onze schippersvereniging. We proberen wel de moet erin te houden in deze coronatijd."


"Rutte heeft bekendgemaakt dat er voorlopig een avondklok komt. Wij als schippers hebben wel meer voor moeilijke tijden gestaan en volgehouden. Laten we de moed erin houden, elkaar ondersteunen en op elkaar letten. We hebben de laatste vrijdagavonden van de wintermaanden verenigingsavond, maar deze kunnen helaas niet doorgaan, dus we blijven voorlopig maar voor anker liggen."

Het bestuur had de algemene ledenvergadering deze maand gepland, maar moeten deze ook uitstellen. "We proberen de leden en iedereen die Sterreschans een warm hart toedragen, via onze website op de hoogte houden. De webmaster doet zijn best om zo veel mogelijk aan de binnenvaart gerelateerd nieuws, knipsels, foto's, filmpjes en verhalen te plaatsen om de lockdown te vergeten. U kunt de website bezoeken via www.schippersverenigingsterreschans.nl. Heeft u vragen, bel dan naar het bestuur, Jaap Stienstra 06 17592276, Peter van Megen 06 30574458 of Henk van Loenen 026 3254358."