Afbeelding
Foto:

Valentijn met Buitenpoort Catering!

HUISSEN - Verras je geliefde óf iemand die je graag liefde geeft met een Valentijns – box van Buitenpoort Catering! Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag: dé dag bij uitstek om je geliefde te verrassen! Maar ook een dag om je gezin, je geliefde vrienden, je buren of familie te laten zien wat ze voor je betekenen: vier en deel liefde met elkaar!


Op deze dag bezorgen we in de gemeentes Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Arnhem en Rheden (geen bezorgkosten; andere regio’s in overleg) ontbijt-, brunch- en dinerboxen voor twee personen.

Het ontbijt is rijkelijk gevuld met versgebakken broodjes, verschillende soorten beleg, zoetigheden en sap. Bij de brunchboxen (zie foto) is de invulling nog uitgebreider met onder andere wraps, soep (om zelf te verwarmen) en een mini-dessert. De ontbijtjes worden bezorgd tussen 09.00 – 10.30 uur en de brunches tussen 10.30 – 12.00 uur.

De gerechten uit de dinerbox zijn grotendeels al voorbereid door onze keukenbrigade en met de handige (opwarm)instructies en tips voor de opmaak van de borden tovert u een smaakvol (én liefdevol) viergangen diner op tafel! De dinerbox is inclusief een fles ‘Il Vino del Amore’ én bonbons. De dinerboxen worden tussen 14.00 – 16.00 uur bij u thuis bezorgd. "En bij een bestelling van een dinerbox maakt u zelfs kans dat onze kok het diner bij u thuis bereidt! Laat ons zien met wie je de liefde wilt delen op Valentijnsdag en tag ons via @BuitenpoortCatering. En uiteraard kunnen we zorgen - voor een meerprijs - voor een persoonlijke kaart bij uw bestelling, een rode roos, een bijpassend wijnarrangement of een fles ‘bubbels’!"

Voor de invullingen van deze drie Valentijnsboxen verwijzen we u naar onze website: buitenpoort.nl. (ontbijt voor twee personen: 27,50 | brunch voor twee personen: 37,50 | diner voor twee personen, inclusief een fles ’Il Vino del Amore’ 75,00).