Afbeelding
Foto:

HV Gendt ontvangt

de bijna 500 steunbetuigingen van GMGB

GENDT - "Na een intensieve actie hebben we op een voor de HV en inwoners van Gendt symbolische plaats, nl het oude gemeente huis van Gendt de voorzitter van de HV de bijna 500 steunbetuigingen overhandigd."


De HV bedankt de huurders voor hun steun, maar in het bijzonder de mensen van GMGB die deze actie zijn begonnen. Het heeft de HV gemotiveerd om verder te gaan met de belangen te behartigen van en voor de huurders. De HV hoopt van ganse harte dat na overleg met Wnst Gendt er een samenwerking ontstaat op basis van wederzijds vertrouwen en respect. GMGB daarentegen hopen dat de bijna 500 steunbetuigingen voor de HV en huurders nog tot meer zal leiden.

"Wij hebben u al laten weten dat wij de raad van commissarissen (RvC)in een brief hebben laten weten wat er volgens veel huurders mis is bij Wnst Gendt. Er kwam inderdaad voor 15 januari antwoord. In hun antwoord werd er namelijk over de problematiek niet met veel woorden gerept. Wat wel duidelijk werd is dat we met onze ervaringen bij de huurders lijnrecht tegenover elkaar staan."

"RvC wil wél in gesprek met ons in gesprek maar nu in deze tijd kan dat alleen met video bellen. Wij daarentegen zien de leden liever in hun gezicht. Maar het moét ook niet te lang duren. Wij hebben de indruk dat de RvC en de directeur-bestuurder mevrouw Germa de ernst van de klachten onderschatten én niets serieus nemen want er wordt met geen woord over geschreven. Dat maakt dat wij ons zorgen maken. Het reikt ons teveel naar doodzwijgpolitiek", aldus GMGB.