Afbeelding
Foto:

Bemmel versierd!

BEMMEL – De carnavalsdagen naderen en wat normaal veel voorbereidingsvreugde met zich meebrengt ziet het dit jaar er heel anders uit voor ons allen. Geen carnaval voor jong en oud zoals we dat altijd gewend zijn.


Toch hebben de carnavalsverenigingen in Bemmel de handen in één geslagen en presenteren een leuk, geheel coronaproof, alternatief. "Wij zouden alle inwoners van Bemmel willen vragen om tijdens de carnavalsdagen (van 12 februari tot 16 februari) hun ‘huisje, tuintje, raampje’ zo mooi mogelijk te versieren. Op die manier zal het gehele dorp kleuren van vrolijkheid en versieringen en laten we carnaval 2021 niet geheel onopgemerkt voorbij gaan. Denk hierbij aan ballonnen, slingers, maskers, poppen of bijvoorbeeld de Bemmelse vlag!"

Om iedereen uit te dagen voor mooie creaties stellen de BOK, De Geintrappers, De Blauwe Pony en De Piejassen fantastische prijzen ter beschikking. "Hoe kan je mee doen? Stuur een email naar huisjetuintjefeestje@hotmail.com met je adres en of je mee doet met het gehele gezin of enkel een volwassene. Dit kan tot en met 11 februari, dus geef je snel op! Wij kunnen bijna niet wachten om al deze mooie versierde tuinen te bewonderen. Dus wees creatief en laten we samen deze dagen Bemmel de carnavalskleuren geven!"