Afbeelding
Foto:

IKC De Doornick

deelt compliment'os uit!

DOORNENBURG - Op IKC De Doornick is het iedere maandag een komen en gaan van zowel leerlingen als ouders bij de ramen. Oude pakketjes met werk worden ingeleverd en nieuw werk wordt opgehaald. Netjes houden ouders en leerlingen afstand van elkaar, maar ook van de juffen die het werk vanuit hun lokalen uitdelen. Even kunnen de leerkrachten en leerlingen in real life contact maken. Ze weten dat de rest van de week weer digitaal zal zijn.


IKC De Doornick heeft een grote verandering doorgevoerd ten opzichte van de eerste lockdown. Waar in de eerste lockdown voornamelijk filmpjes werden opgenomen, wordt er nu iedere dag live digitaal instructie gegeven. Zowel de leerkrachten als leerlingen geven aan dat dit erg fijn is. Ze zien en horen elkaar even, de juf geeft instructie en de kinderen kunnen direct vragen stellen.


Echter weet IKC De Doornick ook dat het zowel voor kinderen als ouders thuis echt niet altijd makkelijk is. Daarom kregen de kinderen en ouders deze week een extraatje bij hun werkpakketje. Iedere leerling kreeg een Complimentos! Een rolletje mentos als compliment voor zowel leerlingen als ouders. Dit als blijk van waardering om te laten zien dat zij zien dat iedereen thuis enorm zijn best doet om alles voor elkaar te krijgen, ondanks alle ongemakken die daarbij horen.

"Wij van IKC De Doornick zijn super trots en daarom een compliment'os!"