Gerrie Ririhena uit Bemmel met haar onderscheiding. (foto: Eigen foto)
Gerrie Ririhena uit Bemmel met haar onderscheiding. (foto: Eigen foto) Foto: Eigen foto

Rode Kruis huldigt jubilarissen

BETUWE - De afdeling Lingewaard-Overbetuwe van het Rode Kruis kende in 2020 liefst vijf jubilarissen. Normaliter worden de jubilarissen gehuldigd tijdens de jaarbijeenkomst van de afdeling. De aanwezigheid van het coronavirus zorgde er voor dat deze bijeenkomst telkens werd uitgesteld naar het einde van het jaar.


De hoop was dat er toch een bijeenkomst kon worden gehouden om de jubilarissen op een feestelijke wijze te huldigen. Met de komst van de tweede lockdown was die hoop vervlogen. De bestuursleden besloten daarom om de jubilarissen hun onderscheiding op gepaste afstand aan huis te overhandigen.

In Lingewaard was Gerrie Ririhena uit Bemmel de enige jubilaris. Zij is al tien jaar vrijwilliger bij het Rode Kruis. Zij zet zich als wijkcoƶrdinator in voor de jaarlijkse collecte van het Rode Kruis.

In Overbetuwe waren er vier jubilarissen: Annie van Vlaanderen (10 jaar), Gerda Broenland - Van Baal (20 jaar), Herman van Vlaanderen (30 jaar) en Lies de Nennie (40 jaar).

Word ook vrijwilliger bij het Rode Kruis. Meer informatie over wat het Rode Kruis in Lingewaard en Overbetuwe doet, is te vinden op www.rodekruis.nl/lingewaard-overbetuwe. Bezoek ook onze Instagram- en Facebookpagina.