Fysiotherapeut Jesse Smit doet een oefening voor! (foto: Lingewaard Fit)
Fysiotherapeut Jesse Smit doet een oefening voor! (foto: Lingewaard Fit) Foto: Lingewaard Fit

Krachttraining vanuit huis

LINGEWAARD - Doe mee met een nieuwe ronde online krachttraining! Door je in te schrijven op www.lingewaardfit.nl ontvang jij gratis 12 weken lang krachttraining van een fysiotherapeut! Je gaat werken aan je kracht, balans en coördinatie. Meer dan 350 Lingewaardse 55+’ers doen al mee. Ga naar de website, schrijf je in en ontvang maandag jou eerste trainingen.


Fysiotherapeut Jesse Smit van Fysiotherapie M van der Ploeg verzorgt jouw trainingen. Wat mag je verwachten: twee krachttrainingen per week en gezonde leefstijltips om je te helpen bij de krachttraining! Doe gezellig mee, zelf of met een partner. De instap is laagdrempelig, maar je kunt het door de diversiteit aan oefeningen zo zwaar maken als je zelf wil.

Uit onderzoek weten we dat kracht op latere leeftijd afneemt. Dit zorgt voor een toenemende kans op blessures en een afname van de mobiliteit. Door tweewekelijks aan krachttraining te doen, kun je dit proces uitstekend remmen.
Meld je daarom aan op lingewaardfit.nl en laat op de startpagina je emailadres achter. Elke maandag ontvang je twee trainingen die je op een zelfgekozen moment kunt doen. Tip van ons: Plan je trainingen in je agenda voor het maximale resultaat.

Lingewaard Fit is een samenwerking tussen Fysiotherapie M van der Ploeg, SWL en sinds deze week Omroep Lingewaard. Met hun hulp hebben we de kwaliteit van onze filmpjes verbeterd!