Afbeelding
Foto:

Sportclub Bemmel schaalt op na groot succes voetbalmiddag voor alle basisschoolleerlingen

BEMMEL - Zo'n 200 (!!) kinderen van de basisscholen in Bemmel hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging voor de vrije voetbalmiddag bij SC Bemmel. De weersomstandigheden waren allesbehalve ideaal maar dat mocht de pret absoluut niet drukken. De vrijwilligers die de kinderen bij de entree op sportpark Ressen welkom heten werden bijkans overlopen -natuurlijk wel in de goede zin van het woord- door de vele jeugdige enthousiastelingen.


Na binnenkomst werden groepjes op leeftijd geformeerd en kon de voetbalpret beginnen. Op meerdere plaatsen op het veld werden oefenvormen gehouden zoals dribbelen, schieten, keepersoorlog en natuurlijk ook een partijspelletje. Wat een feest was het. Overal rode oren en wangen, maar bovenal lachende gezichten. En daar doen we het natuurlijk allemaal voor! Een speciaal woord van dank ook aan de vrijwilligers en trainers van Sportclub Bemmel die alles in goede banen wisten te leiden. Klasse mannen.

Om alle kinderen nog meer te laten genieten pakken we er een veld bij, aldus de organisatie. De leerlingen uit groep 1-2 en 3 gaan samen op een veld diverse voetbalspellen spelen. De leerlingen uit de groepen 4-5-6-7 en 8 gaan op het andere veld een gevarieerd voetbalparcours afleggen. Gelukkig staan de vrijwilligers in de rij zodat we de komende woensdagen de kinderen lekker kunnen laten voetballen om te beginnen woensdag 3 februari om 16.00 uur.