De thuiszorg is goed herkenbaar in Lingewaard. (foto: Elisabeth Sohl)
De thuiszorg is goed herkenbaar in Lingewaard. (foto: Elisabeth Sohl) Foto: Elisabeth Sohl

Heeft u deze auto wel eens in Lingewaard zien rijden?

LINGEWAARD - Ziet uw deze auto wel eens door de buurt rijden? Grote kans dat één van uw buren gebruik maakt van de Thuiszorg van RijnWaal. Dit zijn bekwame collega’s die komen helpen met bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, zoals hulp bij douchen of medicatie begeleiding. Maar ook voor verpleging zoals injecteren en wondverzorging staan zij voor u klaar.


Dagelijks zorgen deze thuiszorg toppers ervoor dat mensen op leeftijd of met een zorgvraag thuis worden geholpen in hun vertrouwde omgeving. Daarnaast werken er ook casemanagers bij ons, die graag met u persoonlijk kijken welke behoefte u heeft en welke hulp hierbij past. Zo kan bijvoorbeeld ondersteuning in het huishouden al een groot verschil maken. "Of misschien wilt u eens deelnemen aan één van onze welzijnsactiviteiten. U bent van harte welkom!"

"Heeft u direct zorg nodig? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de thuiszorg van RijnWaal Zorggroep? Neem contact op met onze Klantenservice via: 0481 470600. De medewerkers van de Klantenservice brengen u zo nodig ook rechtstreeks in contact met de wijkverpleegkundige."