Afbeelding
Foto:

Laat jij je gek maken?

HUISSEN - Ondanks de coronapandemie blijven de woningprijzen stijgen. De woningmarkt trekt zich er niets van aan. Dit kan druk geven en het moeilijk maken om de woning te vinden die je zoekt. Linda en Justin hebben ook de moeilijkheden ervaren van de gekte op de huidige woningmarkt.


“Het was moeilijk om zelf een huis te kopen, óf je betaalt de hoofdprijs.” Omdat ze Johan al een aantal keren waren tegengekomen tijdens bezichtigingen voor hun eerste woning, hebben ze hem gebeld en meegenomen in de tweede zoektocht. “Wij weten niet zoveel van de huizenmarkt, maar Johan wel”, vertelt Linda. “Ook het papierwerk, hij weet precies waar hij naar moet kijken”, voegt Justin er aan toe. Ze geven aan dat het rust geeft om een makelaar in te schakelen die deze kennis heeft. Linda: “Je moet best snel zijn en moeilijke keuzes maken over grote geldbedragen.”

Een makelaar kan helpen een reële prijs te bieden, zodat je niet met de gekte mee gaat. Daarnaast ga je op pad met een extra paar ogen: “De gebreken van een woning kom je zelf pas later tegen, maar Johan gaat wel gelijk kijken”, zegt Justin. “Met z’n zaklamp”, zeggen ze in koor. En nadat ze bij Van de Ree & Partners op gesprek waren geweest, wisten ze wat de mogelijkheden waren voor hun nieuwe aankoop. “Je kan er steeds gewoon prima terug komen als je een vraag hebt”, aldus Linda en Justin.

Tip: “Zo vaak als je kan een woning gaan bezichtigen en heel kritisch zijn!” Wil jij je ook niet gek laten maken door de markt? Neem dan contact op met Arns & de Leeuw Makelaars voor een begeleiding van de aan en/of verkoop van je woning: 026 3258210, info@arnsdeleeuw.nl, www.arnsdeleeuw.nl.