Afbeelding
Foto:

Bemmelse stichtingen richten steunfonds op tegen de gevolgen van corona

BEMMEL - Drie Bemmelse stichtingen hebben besloten een steunfonds in het leven te roepen om organisaties zonder winstoogmerk uit Bemmel, Haalderen en Ressen financieel te ondersteunen om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen. Het gaat om de Bemmel en Haalderenstichting, de stichting Mi Corazon en de stichting MGZ Bemmel.


Het fonds is bedoeld als een aanvullende ondersteuning in gevallen dat er geen of een ontoereikend beroep kan worden gedaan op de gemeente of andere (overheids)instellingen.

Het fonds wil in eerste instantie helpen bij problemen die in het afgelopen jaar 2020 zijn ontstaan en waarmee de continuïteit van organisaties in gevaar is gekomen. Vervolgens wordt gekeken naar de situatie in 2021 en wat er dit jaar kan worden geboden op basis van de ingediende aanvragen.

Informatie over het fonds is te vinden op www.bemmelssteunfonds.nl. Daar is ook een formulier te downloaden waarmee een financiële bijdrage kan worden aangevraagd. Bij het formulier wordt een toelichting gevraagd op de specifieke situatie waarin de organisatie verkeert.

Het emailadres van het fonds is info@bemmelssteunfonds.nl.