Winterpret op de Strang in Bemmel. (foto: Marianne van Eechoud-Bierens)
Winterpret op de Strang in Bemmel. (foto: Marianne van Eechoud-Bierens) Foto: Marianne van Eechoud-Bierens

deBol in winterse sferen

BEMMEL - Ook zo genoten van de prachtige winterse taferelen? Stichting deBol bood haar vrienden van deBol en de trouwe wandelaars een individuele fotoroute aan die op zondag 14 februari, valentijnsdag, gelopen kon worden. De routefoto’s waren een week eerder gemaakt toen er nog geen sneeuw lag, maar gelukkig was de route toch goed te volgen en was het landschap in de sneeuw zo mooi dat het heel veel prachtige plaatjes opleverde.


Er gingen 74 mensen op pad, alleen of met z’n tweetjes vanwege de coronamaatregelen, om weer eens te genieten van een mooie tocht rond Bemmel. Door het schitterende winterweer werd het een feestje om langs de Strang op de dijk in Bemmel en later door Park Lingezegen en rond sportpark Ressen te wandelen. Onderweg was er een kopje koffie To-Go en kregen alle deelnemers iets lekkers mee om thuis op te eten!

Het was fijn om op deze bijzondere manier toch weer even het Bol-sfeertje te kunnen proeven en het bestuur bedankte iedereen die de corona-maatregelen zo keurig in acht heeft genomen.

"Voorlopig gaan we nog niet op de woensdagochtend op pad, maar we hopen van harte dat we heel snel onze activiteiten weer mogen oppakken! Blijf op de hoogte via onze website: www.debolbemmel.nl."