Afbeelding

Uitgebreid oogonderzoek

bij Huessensche Poort Optiek

in Huissen

HUISSEN - Bij de Huessensche Poort Optiek by Polman Opticiens is een oogmeting niet zomaar een oogmeting, waarbij wordt gemeten en de sterkte genoteerd. "Wij noemen dat bij ons een oogonderzoek."


"We verrichten een uitgebreid onderzoek naar de totale gezondheid van het oog. Hierbij meten we de ogen tot op één tiende nauwkeurig. Daarnaast maken we oct-scans van de binnenkant van het oog. Met behulp van deze scans kunnen we kijken naar de status van het oog en preventief beginnende oogziektes voor zijn."


Polman oogarts
Bovendien werkt de Huessensche Poort Optiek nauw samen met een oogarts. "We hebben korte lijnen met onze oogarts Jelle Vehof. Als er noodzakelijk spoedig iets moet gebeuren, kunnen we daardoor altijd zo snel als mogelijk helpen. Dr. Vehof staat voor een persoonlijke benadering, met aandacht voor de patiënt als geheel, in een prettige omgeving."


Praktisch bereikbaar
Een ander praktisch voordeel van de opticiens van Polman is dat de vestigingen goed bereikbaar zijn. "U kunt bij al onze vestigingen voor de deur of om de hoek parkeren. Daarnaast zijn we telefonisch, via mail en social media goed bereikbaar voor het maken van afspraken en andere vragen. Normaal gesproken kunt u uiteraard ook gewoon binnenlopen bij de Huessensche Poort Optiek by Polman Opticiens van dinsdag tot en met zaterdag."


Afspraak maken
"Ook op zoek naar echt deskundig advies en – zorg voor de gezondheid van uw ogen? Of is het weer tijd voor een leuke nieuwe (zonne)bril? Maak een afspraak bij één van de vestigingen en laat u adviseren."


Huessensche Poort Optiek, Langestraat 64, Huissen, 026 325 1974, www.polmanopticiens.nl.