Teamfoto R.C. de Betuwe 1988Staand van links naar rechts: Ludy Bookelman, Wim Ebben, Ad van de Boom, Willy Roelofs, John de Jong, Johan van de Dam, Frank de Waal, Jan Ruys, Michiel Roelofs.Knielend van links naar rechts: Emiel Martens, Ben van de Dam, Simon Bakkiebesie, Willy van de Dam, Henk van de Dam, Adrie van de Kemp, Geert-Jan Berkien.
Teamfoto R.C. de Betuwe 1988Staand van links naar rechts: Ludy Bookelman, Wim Ebben, Ad van de Boom, Willy Roelofs, John de Jong, Johan van de Dam, Frank de Waal, Jan Ruys, Michiel Roelofs.Knielend van links naar rechts: Emiel Martens, Ben van de Dam, Simon Bakkiebesie, Willy van de Dam, Henk van de Dam, Adrie van de Kemp, Geert-Jan Berkien. Foto:

Teams van Toen

Staand van links naar rechts: Ludy Bookelman, Wim Ebben, Ad van de Boom, Willy Roelofs, John de Jong, Johan van de Dam, Frank de Waal, Jan Ruys, Michiel Roelofs. Knielend van links naar rechts: Emiel Martens, Ben van de Dam, Simon Bakkiebesie, Willy van de Dam, Henk van de Dam, Adrie van de Kemp, Geert-Jan Berkien.