Bedevaart 2019. (foto: Lourdeswerk Huissen)
Bedevaart 2019. (foto: Lourdeswerk Huissen) Foto: Lourdeswerk Huissen

Doek valt voor VNB, Lourdes-

werk Huissen gaat door

HUISSEN - Het doek valt voor de stichting VNB Nederlandse Bedevaarten. De VNB organiseert (bedevaarts)reizen naar onder meer Lourdes. Ook vanuit onze parochie organiseert Lourdeswerk Huissen elk jaar samen met de VNB een bedevaart naar Lourdes. Dat blijven we ook zeker doen!


Mede door de coronacrisis moet de VNB na ruim 130 jaar faillissement aanvragen. "Dit verdrietige besluit raakt ook ons als Lourdeswerk. Al tientallen jaren gaan we samen met de VNB op pad om elkaar te ontmoeten in Lourdes. Dit doen we met ruim vijftig pelgrims, jong en oud, ziek en gezond. Maar ook met medewerkers van de VNB en de vele vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten. Wij wensen de mensen van de VNB veel sterkte! Ondanks alles hopen we dat we elkaar in de toekomst weer mogen ontmoeten, in Lourdes of dichter bij huis."

Lourdeswerk Huissen gaat door. "Dat we weer een bedevaart naar Lourdes gaan organiseren staat vast. Maar wanneer, hoe en op welke manier? Hierover zijn we volop in overleg. We hopen hierover later dit voorjaar meer over te kunnen zeggen. Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen aan lourdeswerk@rkparochiemariamagdalena.nl."