Lente bollen bij Sasa. (foto: Corry Wijlhuizen)
Lente bollen bij Sasa. (foto: Corry Wijlhuizen) Foto: Corry Wijlhuizen

Lente bij de Sasa

ANGEREN - “Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente” zong Peter de Koning in 1995. Nu is het voor de deelnemers van de Sasa niet altijd lente, maar na een echte winter, zoals vroeger, met stevige vorst, sneeuw en ijs en bijna een 'tocht der tochten' komt de lente er nu wel aan. We kijken er naar uit, naar mooi weer, een lekker zonnetje en meer naar buiten, waar we de coronapandemie een beetje kunnen vergeten.


Om in de stemming te komen hebben de vrijwillig(st)ers van de Sasa hun deelnemers een lente verrassing bezorgd. Een bakje met bloembollen om in de tuin te poten of op de vensterbank naast de geraniums te zetten. En terwijl de bollen hun best doen om mooie fleurige bloemen te worden kan er gepuzzeld worden. Woorden husselen, letters wegstrepen en zoeken naar de oplossing. Deze kan vóór 15 maart (niet 1 maart zoals in de brief stond) ingeleverd worden in Het Dorpshuis in Angeren. Onder de goede inzendingen wordt geloot voor een prijs.


Het bestuur van de Sasa hoopt dat de deelnemers genieten van deze verrassing die, met hulp van Het Dorpshuis en de vele vrijwilligers tot stand is gekomen. Ook de telefoonlijn waarmee de Sasa probeert contact te houden is nog actief. Elke week bellen vrijwilligers mensen op om even een praatje te maken. Als u nog niet gebeld wordt door een vrijwilliger en dit wel graag zou willen, kunt u dit doorgeven aan de voorzitter mevrouw Corry Wijlhuizen. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 026 3252338. Zij en de vele vrijwilligers vinden het belangrijk om contact met u te houden en doen dat graag.