Afbeelding
Foto:

De specialisten van Perfect Skin & Beauty staan klaar voor je!

HUISSEN - De afgelopen elf weken hebben de contactberoepen niet mogen werken. Afgelopen week hebben we het fijne nieuws gekregen dat onze weer mogen gaan behandelen.


Perfect Skin & Beauty is een schoonheidsinstituut in het centrum van Huissen waar we alleen maar werken met specialisten. Want onze klanten verdienen alleen het allerbeste.


Ons motto is: ‘You are meant to shine’. Wij doen ons werk met veel passie, recht uit ons hart. Wij geven onze gasten te allen tijde een eerlijk advies. Dit om teleurstelling te voorkomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wat kan en wat niet kan. Onze specialisten zijn opgeleid met diverse specialisaties. Wij gaan jou helpen door je uitstraling sterker te maken. Dit doen wij je onzekerheden die er nog zijn aan te pakken en je terug in je kracht te zetten.

Bij Perfect Skin & Beauty kan je terecht voor huidtherapie, huidverbetering en anti-aging behandelingen. Maar ook kan je terecht voor therapeutische- en ontspanningsmassages, permanente make-up, bij de cosmetisch arts (botox & Fillers), nagel- wimperstyliste en voor waxbehandelingen.

Maak kennis met onze IPL definitief ontharen behandelingen. Nooit meer scheren, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor jou kan betekenen.

Bij Perfect Skin & Beauty ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. Dus ben je het zat en wil je graag definitief ontharen, omdat je af wilt van je ongewenste haargroei? Neem dan contact met ons op.

Vanaf 3 maart staan de specialisten weer klaar voor je op onze locatie op de Vierakkerstraat 40 in Huissen. We staan te popelen om je weer te ontvangen!