Afbeelding
Foto:

Hair-Crew mag weer mooi haar maken!

HUISSEN - De knip- en kleurspecialisten van Hair-Crew hebben als team een passie, een passie om mooi haar te maken. Zo krijgt elke klant de mooiste versie van zichzelf te zien. "Naast mooi haar bieden wij ook persoonlijke aandacht en luisteren wij goed naar de wensen van onze klant en krijgt een deskundig advies."


Bij iedere behandeling is het wassen, inclusief een ontspannende hoofdhuidmassage, inbegrepen. Je bent er als klant even helemaal uit. "Tijdens de lock down hebben wij niet stil gezeten. We hebben veel online-cursussen gevolgd van kappers uit de hele wereld. Schwarzkopf professional heeft voor online-educatie gezorgd en zelfs een hele nieuwe haar modelijn van drie dagen verzorgd. Dus we zijn weer helemaal up-to-date en klaar om een nieuw voorjaarskapsel te maken bij onze klanten."


"Wij zijn ook op de maandag de gehele dag geopend dus u bent zes dagen per week welkom. Er kan makkelijk online 24/7 een afspraak gemaakt worden. Wij werken uiteraard volgens de RIVM opgestelde richtlijnen en dus staan de stoelen 1,5 meter uit elkaar, en wij werken met mondmaskers. Tevens krijgt de klant van ons een mondmasker. Wij doen er alles aan om zo veilig mogelijk ons mooie vak uit te kunnen voeren. Ook hebben wij over het afgelopen jaar 2020 weer een mooi reviewcijfer gekregen van onze klanten. Een 9,8 voor ons als team van Hair-Crew! Daar zijn wij natuurlijk heel trots op!"

Ook nieuwsgierig geworden naar team Hair-Crew? "We zien u graag een keer in onze salon. Maak wel graag een afspraak. On-line 24/7 via www.hair-crew.nl of telefonisch op 026 3250325. Stay save with positive vibes Team Hair-Crew Huissen."