(foto: Sebastiaan Boersma)
(foto: Sebastiaan Boersma) Foto:

Computershop Arnhem: ook tijdens de lockdown

ARNHEM - Bij Computershop Arnhem kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte desktop- of notebookcomputer, randapparatuur, kabels, inktcartridges, et cetera. Maar Computershop Arnhem repareert zelf ook bijna alle computerapparatuur. Heeft u last van virussen of een langzame computer? Ook dan kunt u terecht in deze winkel. Computershop Arnhem staat al 20 jaar voor u klaar met goede service en een duidelijk advies.


Wat is er nu anders? "Omdat een winkel als de onze helaas als een niet-essentiële winkel wordt beschouwd, zijn we tijdelijk niet open voor normale verkoop. U kunt wel bestellingen plaatsen via onze website of telefoon en deze laten bezorgen óf ophalen in de winkel, het zogeheten 'click & collect'. Reparaties worden wel als noodzakelijk gezien en daarom mag u zonder meer met een defect notebook of computer bij ons langskomen."


Private shopping
Vanaf 2 maart is ook Private Shopping toegestaan. "Dit wil zeggen dat u ons belt om een afspraak te maken in de winkel. U heeft dan de winkel letterlijk voor u alleen. Maar niet helemaal alleen, want wij zijn er natuurlijk wel om uw vragen te beantwoorden of samen met u een computer of iets anders uit te zoeken."


Waarom Computershop Arnhem?
* Deskundige medewerkers die u eerlijk en duidelijk helpen
* Eigen technische dienst
* Grote collectie uit voorraad leverbaar
* Gratis parkeren voor de deur

Computershop Arnhem; Gamerslagplein 2 (achter winkelcentrum Presikhaaf), Arnhem, 026 3628250, www.computershoparnhem.nl.