Afbeelding
Foto:

Twice is Nice Kringloop voelt zich happy!

HUISSEN - "Na twee en een halve maand gesloten te zijn geweest, zijn we eindelijk weer open. Wat hebben wij onze klanten gemist, maar ook hebben onze klanten Twice is Nice gemist."


"Iedereen is weer blij dat ze weer als vanouds heerlijk kunnen rondsnuffelen in onze winkel. Bij Twice is Nice kunnen de klanten langer winkelen de meeste tijd ligt rond de 20 tot 30 minuten, maar er zijn ook klanten die er een uur van maken. En dat is toch gezellig voor de klanten en voor Twice is Nice. De Winkel is verbouwd, heeft een nog frissere uitstraling gekregen wat onze klanten direct al opviel. Het assortiment is bijgevuld met kleine en grote spulletjes. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan eens een kijkje nemen bij Twice is Nice, de gezelligste kringloop van Gelderland."


Zorgvuldig en professionele woningontruiming

"Het leeghalen van een woning kan nodig zijn na overlijden, scheiding, emigratie enzovoort. Twice is Nice neemt uw zorg uit handen, als een woning moet worden ontruimd. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ieder soort woning snel, professioneel en discreet leeghalen. Twice is Nice levert alles bezemschoon en conform uw wensen op. U kunt ons vinden op de Nijverheidsstraat 33C in Huissen (steegje in tussen Praxis en The Floorfactory) Openingstijden: ma. t/m vrij. van 10.00 tot 18.00 uur, za. van 10.00 tot 17.00 uur."