Bemmelse Vlag. (foto: Hans Gradussen)
Bemmelse Vlag. (foto: Hans Gradussen) Foto: Hans Gradussen

Bestel uw Bemmelse Vlag via Eska

BEMMEL – U zult de vlag ongetwijfeld ergens in uw directe omgeving hebben zien wapperen tijdens een passende gelegenheid of gewoon omdat het kan. En misschien wilt u daarom nu ook een vlag van Bemmel? Dan is er goed nieuws: bestel uw vlag via Eska!


In 2020 heeft Eska, als authentieke Bemmelse vereniging, de organisatie van de verkoop en verspreiding van de Bemmelse vlag overgedragen gekregen van de oorspronkelijke initiatiefnemers. De vindbaarheid en bestelprocedure hebben we intussen verbeterd.

β€œAl 200 mensen gingen u voor en kochten de vlag, die op allerlei feestelijke momenten uithangt. Zoals tijdens feestdagen, verjaardagen, jubilea en bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest. Er zijn zelfs oud-Bemmelaren die de vlag nu hebben wapperen in andere streken!”

De Bemmelse vlag is verkrijgbaar in twee maten en wordt geleverd met het oorspronkelijke logo. Meer informatie staat op bemmelsevlag.eska.nl. "Voor vragen over levertijden en maatvoering kunt u bij ons terecht via emailadres bemmelsevlag@eska.nl."