Afbeelding
Foto:

McDonald’s restaurant Oosterhout Park15 doet mee met de Landelijke Opschoondag

OOSTERHOUT – Onder het motto ‘samen meer doen voor minder afval’ gaan de medewerkers van McDonald’s restaurant Oosterhout Park15 op zaterdag 20 maart op pad om zwerfafval in (de omgeving van) Oosterhout op te ruimen.


Op zaterdag 20 maart is het Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Nederland Schoon. McDonald’s steekt op deze dag met ál haar restaurants, samen met lokale bedrijven, gemeenten en vrijwilligers nog eens extra de handen uit de mouwen in de strijd tegen zwerfafval, om zo nog meer mensen te motiveren zwerfafval te helpen voorkomen en verminderen. Ook McDonald’s restaurant Oosterhout Park15 doet natuurlijk mee, uiteraard wel op gepaste afstand.

"Rondom ons restaurant, zowel op ons eigen terrein als in de omgeving, maken we meerdere malen per dag een ronde om afval op te ruimen. We vinden het daarnaast ook belangrijk om op de Landelijke Opschoondag extra aandacht te vragen voor een schonere omgeving”, aldus Nico Frentz, franchisenemer van McDonald's restaurant Oosterhout Park15.


Help je mee?
"Om zwerfafval te kunnen verminderen moeten we met z’n allen de handen ineenslaan. En daarbij kunnen we jouw/jullie hulp goed gebruiken! Wil jij samen met ons bijdragen aan een schone en opgeruimde buurt? Via de website van Nederland Schoon kun je je aanmelden. Je kunt er dan voor kiezen om in je eigen buurt afval op te ruimen en vast te leggen in de Litteratie-app. Zo ontvangt McDonald’s via Nederland Schoon informatie en kan zij nog gerichter de omgeving schoonhouden."