Afbeelding
Foto:

Coronaproof kennismaken met tennis bij TC Bemmel

BEMMEL - Tennis is groot in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 550.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Helemaal ‘coronaproof’!


"Op zondag 28 maart ben je op afspraak van harte welkom om kennis te maken met tennis bij TC Bemmel. Door de coronamaatregelen houden we het bij een korte en veilige kennismaking. Daarna kun je lekker de baan op om een balletje te slaan met een bekende, een lid van onze club of onder begeleiding van een van de trainers.

Om groepsvorming te voorkomen werken we met tijdslots van 30-45 minuten. Wij kunnen zorgen voor rackets, ballen en waar nodig voor een tennismaatje! Voor vragen of aanmelding stuur je een mail naar sec@tennisclubbemmel.nl. Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer en het aantal personen. Wij nemen dan contact op en in overleg plannen we dan jouw kennismaking met tennis bij TC Bemmel! Heb je vragen? Bel gerust met Michel Wigman (06 30392920)."