Puzzels van de Sasa. (foto: Henk van Gelder)
Puzzels van de Sasa. (foto: Henk van Gelder) Foto: Henk van Gelder

Sasa-puzzelactie valt goed

ANGEREN - Door het mooie weer van de laatste weken zijn de bollen, die de Sasa bij hun deelnemers heeft bezorgd, al echte bloemen geworden. En intussen is er ook flink gepuzzeld.


De woordzoeker en de husselwoorden hebben de deelnemers aardig bezig gehouden en het was best pittig. Veel deelnemers zijn er eens goed voor gaan zitten en hebben ze opgelost en ingestuurd. Van de woordzoeker waren er zeventien inzendingen en zestien daarvan waren goed. De husselwoordpuzzel was ook zeventien keer ingestuurd en daarvan waren er zes goed. Uit de goede inzendingen werd de winnaar bepaald door loting. Het prijsje voor de woordzoeker werd gewonnen door Willy Stienstra, voor de husselwoordpuzzel was het prijsje voor Willy Kuster.

"Hoewel de komende dagen kouder weer verwacht wordt, zijn de dagen al langer geworden en zijn de weersvooruitzichten op langere termijn goed. Dat geldt ook voor corona. Steeds meer mensen uit de Sasa-doelgroep worden gevaccineerd. Dus nog even voorzichtig zijn met knuffelen", aldus Henk van Gelder.