Afbeelding
Foto:

De kop is eraf!

BEMMEL - Niet letterlijk natuurlijk, maar na ruim drie weken heel veel extra werken hebben wij al aardig wat klanten van hun coronakapsel afgeholpen. Elf weken in lockdown! Een slopende tijd en dat was wèl letterlijk...


"We hadden al in de planning dat de kapsalon een complete metamorfose zou krijgen tussen kerst en oud en nieuw. Door de lockdown hadden we daar wat meer tijd voor en begonnen we vol goede moed al vóór de kerst met klussen. Half januari waren we klaar, maar de sluiting werd verlengd èn zelfs nog een keer verlengd. Hoe verschrikkelijk balen dat was hoeven wij u niet te vertellen. Maar aan alles komt een einde en dat betekende voor ons een nieuw begin!"

"Eindelijk mogen wij onze deur openen en de nieuwe salon aan jullie showen. Nog leuker, wij (Yvonne en Nathalie), kunnen eindelijk weer ons mooie vak uitoefenen en kapsels maken waar u zich prettig bij voelt.

Iedereen komt heel enthousiast binnen omdat ze weer naar de kapper mogen en dan ziet men de mega-metamorfose van onze salon... 'WoW' is een vaak gehoorde reactie. De kapsalon is inmiddels veranderd in een bloemenzee en onze coronakilo’s worden ook niet echt minder van al dat lekkers dat jullie meebrengen. Echt overweldigend en super bedankt allemaal. Wij hopen u nog jaren dat WoW-gevoel te geven #bijonsindesalon :)."

Wilt u ook eens ervaren hoe wij een kapsel maken dat bij u past? Neem dan contact met ons op: Kapsalon Nathalie van Asten, Dorpsstraat 40, Bemmel; 0481 465079, www.kapsalonnathalievanasten.nl.