Moestuin Bemmel. (foto: Jos Peters)
Moestuin Bemmel. (foto: Jos Peters) Foto:

Eigen moestuin voor basisschool-leerlingen in Bemmel

BEMMEL - Wil je graag groenten zaaien, planten, verzorgen en oogsten? Dat kan bij de Veldschuur, Sportlaan 1m in Bemmel. Je kunt een tuintje huren à zes euro voor een seizoen.


Het seizoen begint in april en eindigt in oktober. Interesse? Meld je dan aan met naam en telefoonnummer op: schoolmoestuinbemmel@lingewaardnatuurlijk.nl. Je bent dan van harte welkom op zaterdagmorgen 10 april (vanaf 9.30 uur) met één van je ouders (volwassene met mondkapje). Neem gepast geld, zaden, plantjes en je naambordje mee. We gaan heel zorgvuldig om met de coronaregels, dus kan het zijn dat je even in de rij moet wachten tot je aan de beurt bent.

De openingstijden van de moestuin vanaf april tot half oktober zijn: maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur; woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur; zaterdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur. Op zaterdagochtend om 9.30 uur is er een kort instructiemoment door een vrijwilliger. Wie het eerst komt …"

Als er ouders, grootouders of bekenden zijn die graag meedoen als schooltuinvrijwilliger, dan kan dat ook. Graag aanmelden via: schoolmoestuinbemmel@lingewaardnatuurlijk.nl.