Afbeelding
Foto:

Proef Pasen met Buitenpoort Catering!

HUISSEN - Geniet deze paasdagen met de Paasboxen van Buitenpoort Catering! Het paasweekend, zaterdag 3, zondag 4 (eerste paasdag) en maandag 5 april (tweede paasdag) is bij uitstek het weekend om samen met jouw gezin, familie of geliefde elkaar te verwennen met een heerlijke ontbijt-, brunch-, diner- of bak- & braadbox van Buitenpoort Catering.


"Tijdens de paasdagen bezorgen we in de gemeentes Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Arnhem en Rheden (zonder bezorgkosten; andere regio’s in overleg) ontbijt-, brunch-, dinerboxen en bak- & braadboxen voor twee personen.

De ontbijtbox is rijkelijk gevuld met onder andere versgebakken roombotercroissants, gesorteerde zachte broodjes, verschillende soorten beleg, zoetigheden en sap. Bij de brunchboxen is de invulling nóg uitgebreider met onder andere wraps, pastei van kippendij (om zelf te verwarmen) en een mini-dessert. De ontbijtjes worden bezorgd tussen 08.30 en 10.00 uur en de brunchboxen tussen 10.30 en 12.00 uur.

De gerechten uit de dinerbox zijn grotendeels voorbereid door onze keukenbrigade en met de handige (opwarm)instructies en tips voor de opmaak van de borden tovert u een smaakvol viergangen Paasdiner op tafel! De dinerbox is inclusief een fles ‘Prosecco Frizzante’ én bonbons. Dinerboxen worden bezorgd tussen 16.00 en 17.00 uur.

Mocht u heerlijk op één van de paasdagen willen grillen op de bakplaat of gourmetten ook dan kunt u bij Buitenpoort Catering terecht! De bak- & braadbox (voor circa twee/drie personen) met onder andere huisgemaakte rundvleessalade, stokbrood, groentenmix, biefstukjes, gambaspiesjes, kip pirri-pirri en uiteraard burgers van rundvlees biedt voor ieder wat wils! De bak- & braadbox worden tussen 10.30 en 12.00 uur bij u thuis bezorgd.

Voor de bestelling en exacte invullingen van deze paaslekkernijen verwijzen we u naar onze website: www.buitenpoort.nl."

(ontbijt voor 2 personen: 29,50 | brunch voor 2 personen: 37,50 | bak- & braad voor 2/3 personen: 37,50 | diner voor 2 personen, inclusief een fles ‘Frizzante’, 75,00 euro).