Afbeelding
Foto:

Met Stokkies

HUISSEN - Met Stokkies, het Aziatische bezorg- en afhaalrestaurant van Huissenaar Peer Hoppenreijs, gaat zijn bezorgradius binnen Lingewaard uitbreiden. Dit concept is gespecialiseerd in oosterse gerechten, gemaakt van hoogwaardige producten, die zorgvuldig zijn samengesteld. Met Stokkies blijkt sinds de opening in oktober 2019 een schot in de roos.



Het assortiment bestaat uit diverse verse gerechten. Denk hierbij aan de wokbox, die u in drie stappen samenstelt. U heeft de keuze uit verschillende soorten vlees, vis en vega. Hier kunt u dikke noodles, dunne noodles of gebakken rijst aan toevoegen, plus een saus naar keuze. Naast de wokboxen zijn ook de pokebowls en maaltijd salades erg in trek.

Bezorgen doet Met Stokkies al in Huissen, Angeren en een deel van Arnhem. Recentelijk is Bemmel daaraan toegevoegd. Door de positieve reacties gaat Met Stokkies de gehele maand april op iedere woensdag en donderdag ook bezorgen in Gendt, Doornenburg en Haalderen.

Heeft u trek gekregen? Plaats dan een bestelling via de website www.metstokkies.nl. Ook kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven via telefoonnummer 026 3250361.