Afbeelding
Foto:

Nieuwe fysiotherapeut Fysiotherapie Huissen

HUISSEN - Sinds kort kunt u bij Fysiotherapie Huissen, aan de Van Gelrestraat nummer 4, Raymond tegen het lijf lopen.


Raymond is een enthousiaste en ervaren fysiotherapeut met de nodige kennis en kunde in zijn rugzak. Zo is hij, naast algemeen fysiotherapeut, ook manuele therapeut volgens de methode Marsman, geregistreerd Claudicatio therapeut, voor het begeleiden en trainen van mensen met vaatproblemen in de benen, leefstijl coach in het kader van de GLI (gecombineerde leefstijl interventie), bekend en vaardig met het medical taping concept.

Raymond is ook craniosacraal therapeut. Dit is een therapie vorm onafhankelijk van de fysiotherapie maar goed hiermee te combineren. Deze therapie is gericht op positieve ondersteuning van het zelf genezend vermogen van de mens. De therapie maakt gebruik van zachte manuele lichaamsgerichte technieken die zorgen voor meer ruimte en ontspanning in het lijf waardoor het lichaam beter kan herstellen. Een soort katalysator van het zelfherstellend vermogen. Craniosacraal therapie kan werkzaam zijn bij de meest uiteenlopende lichamelijke en/of psychische klachten.

Op dit moment is Raymond bezig met de opleiding tot Visceraal therapeut. Hierbij wordt de oorzaak van klachten gezocht in de afname van bewegelijkheid van bindweefsel rondom onze organen.

Wilt u meer informatie over deze therapie vormen of wil u een afspraak maken bij Raymond neem dan gerust contact op met Fysiotherapie Huissen 026 3252065.