Sportende kinderen tijdens een clinic. (foto: Hennie van Diest)
Sportende kinderen tijdens een clinic. (foto: Hennie van Diest) Foto: Hennie van Diest

Sportactiviteiten voor kinderen Bemmelse basisscholen

BEMMEL - De afgelopen zes weken hebben er wekelijks sportactiviteiten plaatsgevonden op de sportparken van Sportclub Bemmel en Mixed Hockeyclub Bemmel. Gezamenlijk organiseerden Voetbalclub SC Bemmel, Hockeyclub MHC Bemmel, Basketbalvereniging Batouwe, Turnvereniging Zwieps, Dansatelier Over de Linge, Rugbyclub Betuwe en de SportBSO iedere woensdag en vrijdag vrij toegankelijke clinics voor alle kinderen.


"Kinderen konden op deze manier breed kennismaken met sport, waarbij het gelukt is om op vele gezichten een glimlach tevoorschijn te toveren. Helaas gaan we nu voorlopig stoppen, maar weten wij een ding nu al heel zeker: Het komt terug! Gezamenlijk staan er leuke activiteiten op de planning en wordt er hardop nagedacht over verdere samenwerking in de toekomst.

Wij willen graag alle vrijwilligers vanuit de verenigingen, betrokkenen als SWL, of Oldstars Lingewaard en de Gemeente Lingewaard bedanken voor de geleverde bijdrage aan alle activiteiten. Bovenal willen wij echter natuurlijk alle kinderen bedanken voor deelname en hopen wij jullie allemaal in de toekomst terug te mogen zien! Houd de sociale media in de gaten voor verdere informatie en blijf vooral lekker sporten en bewegen!"