Van links naar rechts: Joyce Ott-Jansen, Binck te Winkel, Faye Hensen, Daan Radier en Henk Zijlstra (JBN). (foto: Bushi Arnhem)
Van links naar rechts: Joyce Ott-Jansen, Binck te Winkel, Faye Hensen, Daan Radier en Henk Zijlstra (JBN). (foto: Bushi Arnhem) Foto: BUSHi Arnhem

Zwarte band in corona-tijd voor Huissense Daan Radier

HUISSEN - Uit handen van Henk Zijlstra van de JBN heeft Daan Radier uit Huissen de zwarte band en daarmee de eerste Dan ontvangen. Daan werd eind februari 2020 Nederlands kampioen in de leeftijd tot 18 jaar en in de klasse tot 60 kg. Hij behaalde daarmee de zwarte band.


Binck te Winkel en Faye Hensen, beiden uit Arnhem, behaalden tevens de zwarte band nadat zij beiden ook Nederlands kampioen werden op het NK -18 in februari 2020. Door de Coronatijd heeft het drietal lang moeten wachten op de uitreiking van deze felbegeerde zwarte band, maar kunnen deze band nu vol trots dragen.

Bushi Arnhem is erg trots op deze toppers en uiteraard op alle judoka’s. "We hebben elkaar nodig om de beste resultaten te behalen! Wij zijn als vereniging trots op al onze vrijwilligers en docenten die alle trainingen mogelijk maken, vooral in deze lastige Coronatijd met al zijn beperkingen. De judoka’s trainen al vanaf de beginperiode buiten en BUSHi Arnhem bied diverse trainingen aan voor al onze leden waaronder: hardlooptraining, bootcamp, sport en spel, strength&conditioning-training en uiteraard onze judotrainingen op de mat buiten.

Heb je interesse of wil je een keer komen kijken? Je bent van harte welkom op sportpark Elderveld waar wij op maandag, woensdag en vrijdag judotrainingen verzorgen vanaf 16.00 uur op maandag, vanaf 15.00 uur op woensdag en vanaf 18.00 uur op vrijdag. Meedoen kan altijd. Kijk op onze website bushiarnhem.nl en meld je aan door middel van het formulier: judo iets voor jou? We zien je graag op een van onze buitenlocaties!"