Inpakken en versieren paaseitjes. (foto: W.J. de Bruin)
Inpakken en versieren paaseitjes. (foto: W.J. de Bruin) Foto: W.J. de Bruin

Paaseieren in Zilverkamp en Loovelden

HUISSEN - Hoewel het eind februari nog haalbaar leek, kon door coronamaatregelen het paaseieren zoeken in De Zilverkamp op de zaterdag voor Pasen voor het tweede jaar op rij niet doorgaan.


Omdat we als wijkvereniging Zilverkamp nu eenmaal een paaseierentraditie hoog willen houden hebben we, in navolging van vorig jaar, aan de cliënten van de thuiszorgorganisaties in De Zilverkamp en Loovelden een paasattentie laten bezorgen. Dit was mogelijk dankzij een financiële bijdrage van Stichting Zilverkamp. Voor het inpakken hebben we hulp gekregen van kinderen van Het Holthuus. Ieder zakje werd met lint kleurrijk versierd en voorzien van naam en leuke tekening van de inpakker. Via de thuiszorgorganisaties kregen de inpakkers een bedankje van de cliënten. Hiervan laten we er een paar hieronder volgen:

"Lieve schatten, jullie doen ons, een vrouw van 94, een groot plezier dat jullie nog aan ons denken en wat jullie zelf zo lekker vinden ons schenken."

"Superlief en bedankt voor de paaseitjes."

"Bij deze wil ik alle kinderen bedanken."

"Namens alle cliënten hartelijk bedankt. Ze waren allemaal erg verrast door de lieve attentie."

"Fijn dat we, mede dankzij de kinderen van het Holthuus, van een geslaagde actie kunnen spreken", aldus Joachim de Bruin, voorzitter wijkvereniging De Zilverkamp.

Versieren paaseitjes. (foto: W.J. de Bruin)