Leer veilig bankieren tijdens een gratis online workshop van de bibliotheek.
Leer veilig bankieren tijdens een gratis online workshop van de bibliotheek. Foto:

Digitaal vaardiger via

online-workshops van bieb

LINGEWAARD - De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert in april en mei diverse online workshops om digitaal vaardiger te worden. Er zijn onder meer workshops over veilig internetten, werken met je DigiD, het regelen van je digitale erfenis en het instellen van veilige wachtwoorden. De workshops zijn allemaal gratis.


De Bibliotheek Gelderland Zuid helpt mensen graag verder op digitaal gebied. Samen met SeniorWeb organiseert de bieb diverse workshops via de videobelprogramma’s Zoom en Teams. Na aanmelding krijgen deelnemers instructies hoe ze moeten inloggen.Tijdens de workshops is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Er staan onder meer workshops op het programma over veilig internetten en bankieren, phishing, oefenen met je DigiD, het documenteren van bestanden in Windows 10, het instellen en opslaan van veilige wachtwoorden en het (laten) regelen van je digitale erfenis. Interesse? Kijk op www.obgz.nl/agenda voor alle workshops, inclusief data en tijden.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Magda Steegh: msteegh@obgz.nl. Bellen kan ook: 06 86807257. Het aanbod van digitale workshops zal de komende weken verder worden uitgebreid.