Afbeelding
Foto:

Welner introduceert dé asperge kapsalon

GENDT - Dé asperge kapsalon, wij horen je al denken. Asperges, kapsalon. Hoe dan?! Nou, dat kunnen de koks van Welner Maaltijden je piekfijn uitleggen. Twee werelden komen samen in dit heerlijke, ietwat gedurfde, gerecht. Het witte goud is dit seizoen weer razend populair evenals de klassieker in de cafetaria; de kapsalon.


We weten natuurlijk allemaal dat die kapsalon niet bepaald bijdraagt aan een gezonde levensstijl en laat ons witte goud dat nou net wél doen. Voor de koks van Welner was dit daarom een uitgelezen kans om te gaan experimenteren met smaken, want dat is waar zij continu mee bezig zijn; op zoek naar smakelijke gerechten met een creatieve twist.

Eén ding hebben de twee gerechten met elkaar gemeen en dat is kaas. En hoe zit het dan met de pattatekes? Die zijn ingeruild voor lekkere krieltjes in de schil, daaroverheen liggen stukjes verse asperges met Betuwse beenhamsnippers. Dit geheel wordt aangevuld met een combinatie van kaas en een zachte hollandaisesaus om de romige en traditionele smaak te behouden. En dat allemaal bij jou thuis. Missen we nog iets? Jazeker; de ijsbergsla. Omdat deze niet opgewarmd hoeft te worden, wordt hij los bijgeleverd. De sla voeg je dus naar smaak toe als je het gerecht warm op je bord (of nog in je bakje) hebt liggen.

Loopt het water je al in de mond na het lezen van deze nieuwste en toch gezonde smaakexplosie? Bestel dan direct op onze site www.welnermaaltijden.nl, Huigensstraat 10 Gendt; info@welnermaaltijden.nl, 0481 820427.