Twee kinderen wachten op de wekelijkse gezinsondersteuner die langskomt. (foto: Kelly Sikkema unsplash)
Twee kinderen wachten op de wekelijkse gezinsondersteuner die langskomt. (foto: Kelly Sikkema unsplash) Foto: Kelly Sikkema (unsplash

Online-infoavond vrijwilligerswerk gezinsondersteuning

LINGEWAARD - SWL is op zoek naar vrijwilligers (ervaringsdeskundigen) die zich in Lingewaard zouden willen inzetten als gezinsondersteuners en organiseert informatieavond.


Ben jij benieuwd wat een vrijwilliger van Gezinsondersteuning SWL doet? Wil jij misschien ook vrijwilliger worden? Meld je dan gauw aan voor een van de informatie avonden op 26 april of 19 mei van 19.00-20.00 uur.


Herken jij jezelf in het volgende? Jij snapt waar ouders mee kunnen worstelen als het gaat om het opvoeden van hun kinderen. Jij wilt je ervaring graag inzetten om iemand anders te ondersteunen. Jij hebt een dagdeel in de week de tijd om je in te zetten voor zinvol en dankbaar vrijwilligerswerk. Dan ben jij misschien wel het juiste steuntje in de rug voor één van onze gezinnen! Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Kaya Dielessen, k.dielessen@swlingewaard.nl / 06 13966541.